Wij plaatsen regelmatig filmpjes op youtube!! Superleuk om te mogen doen! Mijn kids vinden het namelijk heerlijk om lekker te knutselen en dat te laten zien aan iedereen die dat maar wil. Dat gaat niet altijd goed (dat zie je hier)Ā Maar we houden vol haha.

Ook krijgen de meisjes regelmatig leuke (GOEDKOOP EN BETAALBARE) kadootjes van mij, papa, ooms en opa’s. Die kunnen zij dan laten zien zodat je zelf weer wat inspiratie krijgt voor een leuke nieuwe gadget. Ze testen heel wat af, denk aan zelf slijm maken….

Zelf kijken we graag naar verschillende filmpjes van het dagelijks leven van anderen. Zo staan de Bellinga’s in ons favoriete lijstje en heb ik door hun zo nu en dan echt mijn handen vrij om bijvoorbeeld ongestoord te kunnen bloggen!

Onze filmpjes staan verzameld op ons eigen Youtube kanaal MAMA TV. Er zijn er meerdere, so we know. Ben er dus zeker van dat je ons kiest šŸ™‚ Dat doe je door te kiezen voor dit kanaal:

https://www.youtube.com/channel/UCNP9k2ksGneZn7mwlVtfvYA?view_as=subscriber

Vergeet niet te abonneren en blijf op de hoogte!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.