Online mama staat voor moeders van nu. Want laten we eerlijk zijn: mama’s hebben het niet makkelijk! We moeten zoveel, en we willen wat anders. Zo staan we elke dag vroeg op om voor de kinderen te zorgen. We kleden ze, we brengen ze weg, we halen ze op. We zijn huiswerkbegeleiders, luizenmoeders, voorleesmoeders, knutselhulpjes, slime experts, lego bouwers, kokkinnen, troepopruimers, wasvrouwen.. ik kan nog wel even doorgaan.

En soms, heel soms, hebben we gewoon wat tijd voor onszelf. Dan gaan we naar de kapper of we leven ons uit in de badkamer. We mogen een wijntje drinken met de meiden, of we liggen heerlijk languit op de bank voor een echte vrouwenfilm. Heel even denk je dan dat je de tijd van de wereld hebt, nietwaar? Schijn bedriegt, want voor je het weet mag je weer de overbezorgde, fanatieke, luisterende, geduldige, glimlachende mama spelen… God, wat zouden wij beloond moeten worden voor onze acteerprestaties van FORMAAT.

Maargoed, waar het nu om gaat is dat jij wil weten wat onlinemama.nl nou eigenlijk kan gaan betekenen voor jou. Het is nog heel jong, dus we starten met het maken van verhalen die ik dagelijks zal plaatsen. Niet verzonnen, nee, het echte werk. En daarbij komen er vlogs van mij over de onderwerpen waar ik over schrijf. Makkelijk, kan je kiezen. Wil je geen video kijken, dan lees je lekker, en andersom.

Waarom? Voor herkenning! Het idee dat je niet de enige ben, zoals ik. Het idee dat we het samen doen, want we hebben vast wat tips voor elkaar!

Een interactieve site, dat is waar ik voor wil gaan. Online mama word je beste vriendin. En die van mij!

LFS

Claire

EĆ©n gedachte over “Over Online Mama”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *